Skip to main content

meer dan de mensen
die de cijfers regelen

Jaren heb ik geroepen dat ik er was voor de bakker en de slager. Omdat zij de ondernemers zijn die hun eigen geld uitgeven, alle beslissingen nemen, verantwoordelijk zijn voor hun mensen die vaak voelen als familie. 

Dat is gelukt. 

Met vallen en opstaan, groeien en krimpen, mensen aantrekken en afstoten totdat je eindelijk die goede teams hebt draaien. Herkenbaar trouwens voor veel van onze klanten, dat traject.

Nu kan ik, kunnen wíj, zoveel méér zijn dan de mensen die de cijfers regelen. Juist buiten de vaste momenten degene zijn om mee te sparren, te reflecteren of de tijd te nemen om vooruit te kijken, los van de waan van de dag. Daar tekenen we voor!

‘Het laagdrempelige karakter en die no-nonsense cultuur bij OOMKB is gewoon zeer prettig. Zowel bij Gert Jan zelf als bij
zijn mensen’

michiel

onze uitgangspunten

Tijd besparen

Uitbesteden waar het kan. Zelf je handen vrij houden voor je core business. 

Doen wat nodig is

Gewoon goede mensen voor het controlewerk en de registeraccountant alleen indien nodig.

Korte lijntjes

Even langskomen, appen of mailen hoort erbij. Uiteraard met rechtstreekse nummers. 

Vaste prijzen

Per maand betalen voor wat je jaarlijks nodig hebt, aangepast aan bedrijfsomvang, wensen en input. 

over gert jan teerling zelf

Oprichter is Gert Jan Teerling. Houdt van duidelijkheid. Is direct, soms chaotisch en zit altijd boordevol ideeën. Komt graag invliegen om kritisch mee te kijken bij andere ondernemers, waarbij kritisch ook net zo goed kan omslaan in één en al enthousiasme. Heeft een groot netwerk van waardevolle relaties die ook tijd nemen. En spendeert de andere tijd graag bij zijn gezin thuis in Wapenveld, of met een jeugdteam bij voetbalclub WZC op de voetbalvelden van Wapenveld. Omdat er meer is dan het leven met en voor de zaak, mits die zaak dan wel goed geregeld is.