CONTACT

Wij komen graag met u in contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Wekelijks houden wij op woensdagavond een gratis spreekuur. Wilt u ons een administratieve en/of fiscale kwestie voorleggen? Kom naar het inloopspreekuur. Dit is gratis en vrijblijvend. Wij vragen u om via meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl een afspraak te maken voor het spreekuur.

Kantoor Meppel

Stationsweg 31
7941 HC Meppel
0522-745004
meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl


Kantoor Amersfoort

Bergstraat 29
3811 NE Amersfoort
033-2110027
amersfoort@ondernemersondersteuningmkb.nl


Kantoor Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LE Heerenveen
0513-769026
heerenveen@ondernemersondersteuningmkb.nl


Mail & Telefoon

meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl

+31 (0)522-745004

bereikbaarheid

Ons kantoor in Amersfoort is te voet, fiets of per openbaar vervoer goed te bereiken. U kunt aanbellen bij de voordeur onder de naam OOMKB. Een medewerker zal de deur voor u open doen. Komt u met de auto? U kunt achter het kantoor (gratis) parkeren. U rijdt voor het pand langs en u houdt rechts aan. Indien u het hek dicht genoeg nadert, zal het hek tijdens kantooruren open gaan. U kunt parkeren aan de achterkant. U kunt vervolgens naar de voorkant van het pand lopen en daar aanbellen, of u kunt een medewerker bellen, waarna u via de achterkant de deur zal worden open gedaan.

Ons kantoor in Meppel is te voet, fiets of per openbaar vervoer goed te bereiken. U kunt aanbellen bij de voordeur onder de naam OOMKB. Een medewerker zal de deur voor u open doen. Komt u met de auto? U kunt in de straat op verschillende plekken gratis parkeren. Wanneer u naar de voorkant van het pand loopt en daar aanbelt, zal de deur door een medewerker worden open gedaan.

Ons kantoor in Heerenveen bevindt zich in het voormalig armenhuis “Nieuw Friesburg: aan de Burgemeester Falkenaweg 58 te Heerenveen.
Het kantoor bevindt zich op de tweede etage. Er is helaas geen lift in het pand aanwezig.
Het pand is te voet, per fiets en auto goed bereikbaar. Indien u met de auto komt, bereikt ons pand door de inrit rechts naast het pand te kiezen. Wanneer u voor de slagboom staat, gaat deze open en kunt u om het pand rijden en daar een parkeerplek zoeken.
De entree bevindt zich aan de voorkant van het pand. Deze deur is op kantoortijden open en komt binnen in de monumentale hal. Vervolgens kunt u met de trap naar de tweede verdieping, waar bordjes u verder de weg wijzen.

1 + 14 =

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077