CONTACT

Wij komen graag met u in contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Wekelijks houden wij op woensdagavond een gratis spreekuur. Wilt u ons een administratieve en/of fiscale kwestie voorleggen? Kom naar het inloopspreekuur. Dit is gratis en vrijblijvend. Wij vragen u om via meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl een afspraak te maken voor het spreekuur.

Kantoor Meppel

Stationsweg 31
7941 HC Meppel
0522-745 004
meppel@oomkb.nl


Kantoor Amersfoort

Bergstraat 29
3811 NE Amersfoort
033-2110027
amersfoort@oomkb.nl


Kantoor Heerenveen

Atalantastraat 11
8448 EZ Heerenveen
0513-769026
heerenveen@oomkb.nl


Mail & Telefoon

meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl

+31 (0)522-745004

bereikbaarheid

Bereikbaarheid kantoor Amersfoort Ons kantoor in Amersfoort is te voet, fiets of per openbaar vervoer goed te bereiken. U kunt aanbellen bij de voordeur onder de naam OOMKB. Een medewerker zal de deur voor u open doen. Komt u met de auto? U kunt achter het kantoor (gratis) parkeren. U rijdt voor het pand langs en u houdt rechts aan. Indien u het hek dicht genoeg nadert, zal het hek tijdens kantooruren open gaan. U kunt parkeren aan de achterkant. U kunt vervolgens naar de voorkant van het pand lopen en daar aanbellen, of u kunt een medewerker bellen, waarna u via de achterkant de deur zal worden open gedaan.

Ons kantoor in Meppel is te voet, fiets of per openbaar vervoer goed te bereiken. U kunt aanbellen bij de voordeur onder de naam OOMKB. Een medewerker zal de deur voor u open doen. Komt u met de auto? U kunt in de straat op verschillende plekken gratis parkeren. Wanneer u naar de voorkant van het pand loopt en daar aanbelt, zal de deur door een medewerker worden open gedaan.

15 + 1 =

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077