REFERENTIES

Henk Zwiers – Briluniek Meppel

“Een jaar of zes geleden ben ik overgestapt naar het kantoor van Gert Jan. Het is fijn om af en toe met een derde persoon te kunnen sparren, omdat mijn vrouw en ik beide werkzaam zijn in onze zaak. Als ondernemer moet je regelmatig belangrijke keuzes maken en juist dan is het prettig om een ondersteunende partij te hebben die je zo even kunt bellen of waar je makkelijk binnenloopt.”

Michiel Straatman – Tulip Furniture B.V.

“De administratie van ons bedrijf is best omvangrijk. Wij verkopen designmeubilair via internet aan de consument en dit vergt nogal wat qua logistiek en financiële administratie. Met de hulp van OMKB wordt het voor mij een stuk eenvoudiger: facturen en bonnen kan ik rechtstreeks doorsturen, waarna deze worden verwerkt in het boekhoudpakket”.

“Periodiek komt een vaste medewerker bij mij langs om de cijfers door te nemen. Dit ervaar ik als prettig. Als we tegen zaken aanlopen die beter kunnen; dan wordt dit direct opgelost. Wat ik ook waardeer is het denken in oplossingen. Zo heb ik jaarlijks een Engelse versie nodig van mijn jaarrekening; dat regelen ze gewoon!!”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen. Per kwartaal scan ik al mijn stukken door en ontvang ik de BTW aangifte per mail. Eenmaal per jaar zitten we samen om de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting van mijn bedrijf door te nemen . Deze gesprekken ervaar ik als uiterst prettig. De materie wordt in begrijpelijke taal uitgelegd.”

Van Limbeek Verspreidingen VOF – Zwolle

“Met mijn onderneming verzorg ik de verspreiding van diverse kranten in Zwolle en omgeving. Ik bel best vaak met een korte vraag. Dan krijg ik vrijwel meteen een praktisch antwoord waar ik weer mee verder kan. Dat directe contact spreekt mij aan!

 

 

 

AQP Ofroad Racing – Meppel

“Ik denk dat ik een van de eerste cliënten ben van het kantoor in Meppel sinds de start in 2010. Wat mij aanspreekt is het laagdrempelige contact. Ik kan altijd even bellen voor een vraag. Wat ik ook erg waardeer is hun persoonlijke aanpak; het gaat niet alleen om de cijfertjes, maar ook om hoe het met mij gaat als mens.”

Farry Klus Montage en Interieurbouw – Steenwijk

“Wat ik fijn vind is dat niet ieder wissewasje in rekening gebracht wordt. Als ik een vraag heb ontvang ik niet meteen een nota. We hebben een vast bedrag per jaar afgesproken en ik ontvang maandelijks een factuur. Zo weet ik precies waar ik aan toe ben”.

“Natuurlijk worden grote extra klussen wel in rekening gebracht. Zo had ik een tijdje geleden tussentijdse cijfers nodig. Dat deze kosten in rekening worden gebracht is logisch: dat valt buiten het abonnement”.

Van Noort B.V., Henk van Noort uit Zwijndrecht

“Ik ken Gert Jan al langere tijd. Het mooie van hun manier van boekhouden is dat het niet uitmaakt op welke plaats je gevestigd bent, omdat alles digitaal aangeleverd wordt. Eenmaal per jaar spreken we ergens af om de stukken door te nemen. Voor de rest gaat het via telefoon en mail.”

“Ik waardeer de oprechte belangstelling die er is voor mij en mijn bedrijf. Zo leid ik momenteel een drankengroothandel in Brussel. Enige tijd geleden is Gert Jan een dag bij mij geweest om te zien wat ik aan het doen was. Ik ontvang daar geen rekening voor. Inleven in je client, dat kan hij goed”.

VOF K. Akkerman, Henk Akkerman uit Staphorst

“Niet alleen het tarief van OMKB is aantrekkelijk, ook het laagdrempelige contact ervaar ik als plezierig. Het is een echt boekhoudkantoor voor het midden en kleinbedrijf, zonder tál van hooggeschoolde specialisten op de werkvloer. En dat zie je terug in de declaraties”

“Wij zijn ermee bezig om onze onderneming over te dragen van vader en moeder op zoon. Hiervoor is wel specialistische hulp nodig. Gert Jan regelt de juiste mensen die dit proces begeleiden. Dat werkt goed”.

Esyst Applicaties – Wanneperveen

Ruud Bredewold: “Boekhouden is niet mijn grootste hobby, dus ik ben blij dat er boekhouders zijn. Ik kende Gert Jan al langer en ben na verloop van tijd naar hem overgestapt omdat hij dezelfde dienstverlening voor een aantrekkelijker tarief kon aanbieden.

“Bij Ondernemersondersteuning voor het MKB hoef ik alleen maar mijn inkoopfacturen en verkoopfacturen te mailen. Wanneer ik ergens pin met mijn bankpas, maak ik een foto met de app en de pinbon staat in de boekhouding. Simpel, snel en goedkoop”.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN?

Hoe zit het met verschillende wetswijzigingen, wat betekent het voor mij als ondernemer of als particulier? Van welke zaken is de BTW aftrekbaar? Word lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077