DIGITAAL

Digitaal

Om de relatie goed aan te kunnen gaan, presenteren wij ons als laagdrempelig kantoor. Clienten kunnen zo binnenlopen. Wij maken tijd voor ze. En het mooiste is: we sturen hier geen nota voor.

Onze clienten kunnen online bij hun dossier, waar de voor hun relevante stukken staan. Denkt u hierbij aan aangiften, jaarrekeningen, beis deponering Kamer van Koophandel etc.

In het verleden werd circa 75% van de tijd besteed aan het verwerken van de administratie. Bij ons is dit niet zo. Wij werken continue aan het automatiseren van de administratieve processen. Hiertoe werken wij met de nieuwste software, waardoor er minder uren hoeven te worden besteed aan het verwerken van de administratie. Dit scheelt u als ondernemer veel geld.

Wij geloven dat het hele administratieve proces digitaal aangeleverd kan worden. Waarbij de administratie steeds verder automatisch verwerkt wordt. Onze rol verschuift steeds meer naar het adviseren van de client. Hem bijstaan, niet alleen op administratief en fiscaal gebied. Maar denkt u ook aan terreinen als debiteurenbeheer, financiering, verzekeren en aan dienstverlening op juridisch gebied.

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077