SALARISADMINISTRATIE

Salarisadministratie

De salarisadministratie bijhouden is een tijdrovende klus en vraagt om een nauwkeurige werkwijze. Maar als ondernemer bent u zo druk met het runnen van uw bedrijf, dat de salarisadministratie er nog weleens onder lijdt. Of u doet het wel keurig op tijd, maar het levert u veel stress op. Zonde, want het kan ook anders!

U hoeft niet alles zelf te doen

Als ondernemer bent u zuinig op uw personeel en wilt u graag correct en op tijd betalen. Dat vraagt om een goede salarisadministratie en expertise op het gebied van wetgeving en fiscaliteit. Dit kunt u zelf verzorgen, maar u kunt ook een OMKB inschakelen. Wij zijn uw persoonlijke salarisadviseur en nemen de volledige salarisadministratie uit handen. En dat voor één vaste, lage prijs per loonstrook. Zo kunt u in alle vertrouwen uw administratie aan ons overdragen en houdt u zelf tijd over voor de dingen waar ú goed in bent!

Hoe zit het eigenlijk met….?

Wij doen niet alleen de salarisadministratie voor u, maar denken ook graag met u mee over personeelszaken. Welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld voor het tijdelijk inhuren van personeel en wat komt er kijken bij het aannemen of ontslaan van personeel? Daarnaast signaleren we belangrijke actiepunten, zoals aflopende contracten. En ook niet onbelangrijk: we voorzien u van alle benodigde gegevens voor het pensioenfonds en de verzuimverzekering. Zo bent u altijd up-to-date en weet u zeker dat u niets belangrijks over het hoofd ziet.

Nog meer voordelen voor u:

Gesprekspartner en klankbord
Wij hechten veel waarde aan direct contact en denken graag met u mee over uw personeelszaken. U kunt altijd met uw vragen bij ons binnenlopen om ze onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Uiteraard kunt u ook telefonisch met ons sparren, zelfs via WhatsApp!

Alles digitaal inzichtelijk
Uw (salaris)administratie is volledig digitaal en u kunt altijd en overal uw administratie raadplegen. Bovendien heeft u een handig overzicht per medewerker, zodat u precies weet wat er speelt.

VASTE PRIJS
Bij ons is het geen ‘uurtje factuurtje’ maar een vast bedrag per loonstrook. Ook voor de Btw-aangifte, het maken en bespreken ervan, het verwerken van de administratie en het samenstellen van jaarrekeningen spreken we één vaste prijs met u af. Eerlijk en duidelijk.

U wilt toch ook zorgeloos ondernemen?

Wilt u net als onze andere klanten ook tijd overhouden voor uw bedrijfsvoering? Wilt u zich niet meer druk maken over de salarisadministratie en zeker weten dat alles goed geregeld wordt? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met ons. Wij vertellen u graag alles over het uitbesteden van de loonadministratie en de voordelen die dit u als ondernemer biedt!

Hou ook tijd over voor uw bedrijfsvoering en wees ervan verzekerd dat uw salarisadministratie goed geregeld wordt! Maak direct een afspraak met ons!

Maak direct een afspraak met ons!

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen.”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

Twijfelt u nog over een afspraak? Gewoon mailen! Het is geheel vrijblijvend en we hebben heerlijke koffie ☕️

OP DE HOOGTE VAN ALLE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN?

Als ondernemer wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en wat ze voor u als ondernemer en particulier betekenen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van relevante regelgeving en wetwijzigingen.

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077