JAARREKENING

Geen gedoe meer met de jaarrekening?

De jaarrekening is belangrijk voor banken, financiers en de belastingdienst, maar ook voor uzelf. Zo heeft u inzicht in uw financiële situatie en kunt u waar nodig bijsturen en een begroting voor de toekomst maken. Heeft u een BV? Dan is het zelfs verplicht om de cijfers in te dienen bij de KVK. Dat lijkt veel gedoe, maar met de hulp van OMKB wordt het een stuk makkelijker!

Niet het einde, maar het begin!

De jaarrekening vinden wij eigenlijk mosterd na de maaltijd. Natuurlijk laat de jaarrekening zien hoe u het gedaan heeft en waar u nu staat, maar het is nog belangrijker om te kijken wat u met deze inzichten kunt doen. Daarom kijken wij graag met u naar voren: wat kunt u in uw bedrijfsvoering veranderen, hoe kunt u investeringsplannen het beste vormgeven en wat is ervoor nodig om uw zakelijke doelen te behalen? Zo vormt de jaarrekening niet het einde, maar juist het begin van een slimme koers!

Waarom uw jaarrekening bij OOMKB?

Laagdremplig
Aan direct contact hechten wij waarde. U kunt dan ook met al uw vragen over de jaarrekening bij ons binnenlopen. Het liefst spreken we u meerdere keren per jaar, zodat we samen met u kunnen bijsturen wanneer dat nodig is. En dat kan ook telefonisch of via WhatsApp.

Alles digitaal
Wij werken in een compleet digitale omgeving met de nieuwste software. U kunt altijd en overal uw administratie bekijken in onze digitale omgeving. Zo heeft u altijd inzicht in de meest recente cijfers.

Vaste prijs
Bij ons is het geen ‘uurtje factuurtje’ maar een vast bedrag per maand. De jaarrekening samenstellen, het bespreken ervan; het zijn stuk voor stuk elementen waar we een vaste prijs voor afspreken. Eerlijk en duidelijk.

U wilt toch ook zorgeloos ondernemen?

Als ondernemer wilt u twee dingen: plezier in uw werk hebben en zorgen dat uw bedrijf er financieel goed voorstaat. En daarin bent u niet de enige. Een jaarrekening van OMKB helpt u om een helder overzicht te krijgen van uw financiële prestaties en vormt het startpunt voor de weg die u het volgende jaar wilt gaan. U heeft de juiste cijfers paraat voor de belastingdienst of gesprekken met de bank én u heeft een mooie basis voor het uitstippelen van uw koers.

Wilt u ook een jaarrekening laten opstellen door een partner die met u meedenkt en die u helpt om strategische stappen te zetten in de daaropvolgende periode? Maak een vrijblijvende afspraak met OMKB!

Maak direct een afspraak met ons!

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen.”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

Twijfelt u nog over een afspraak? Gewoon mailen! Het is geheel vrijblijvend en we hebben heerlijke koffie ☕️

OP DE HOOGTE VAN ALLE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN?

Als ondernemer wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en wat ze voor u als ondernemer en particulier betekenen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van relevante regelgeving en wetwijzigingen.

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077