FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wilt u zich niet druk maken over uw financiële administratie?

U bent ondernemer. Een specialist met passie voor uw vak. Maar bij het ondernemen hoort ook het bijhouden van de financiële administratie. En dat voelt vaak als een last op uw schouders. Want al die zaken omtrent belasting, aftrekposten en extra regelingen; daar ligt uw specialisatie niet. Daarom kiest u voor OMKB; want dan  kunt u ondernemen terwijl wij de rest doen.

Geen gedoe met bonnen en inkoopfacturen…

Facturen inboeken, bankmutaties koppelen, herinneringen versturen; u hoeft het voortaan niet meer zelf te doen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes geregeld wordt en dat u inzicht hebt in de laatste cijfers. Facturen en foto’s van bonnetjes stuurt u per mail naar ons toe, waarna wij ze voor u verwerken. Ook de communicatie met uw bank verloopt volledig digitaal. Zo houden we alles overzichtelijk en is uw financiële administratie snel en goedkoop geregeld.

Slim ondernemen

Als boekhouders en ondernemersadviseurs weten we als geen ander op welke regelingen u wel of geen aanspraak maakt. We denken met u mee, geven advies op het juiste moment en zorgen dat u het optimale uit uw bedrijf haalt. De accountancy-achtergrond en belastingtechnische kennis van oprichter Gert Jan zorgen voor de onmisbare kritische noot. Zo kunt u pas echt slim ondernemen!

Nog meer voordelen voor u:

Laagdrempelig
We staan bij ál uw ondernemersvragen voor u klaar. Ook als u kleinere vraagstukken heeft kunt u ons telefonisch of via WhatsApp bereiken!

Alles digitaal inzichtelijk:
Uw administratie is volledig digitaal en uw bedrijfsresultaten zijn op élk moment inzichtelijk. En nog een voordeel: jarenlang bonnetjes en facturen bewaren is voorgoed verleden tijd.

Één vast bedrag
U bepaalt zelf welke diensten u van ons afneemt; denk aan de BTW-aangifte, administratiebeheer of het opstellen van de jaarrekening. Daarvoor betaalt u één vast bedrag. Eerlijk en duidelijk.

U wilt toch ook ongestoord uw onderneming runnen?

Als échte ondernemer wilt u zoveel mogelijk op uw bedrijf kunnen focussen. Doen wat u leuk vindt en tegelijkertijd de zekerheid hebben dat belastingtechnisch en financieel alles geregeld is. U bent niet de enige. Veel ondernemers hebben deze wens. Daarom kiest u voor OOMKB, want dan kunt u met een gerust hart uw administratie uit handen geven!

Kies ook voor meer rust in uw hoofd, meer tijd om te ondernemen en een optimaal rendement uit uw bedrijf! Maak een vrijblijvende afspraak met OMKB!

Maak direct een afspraak met ons!

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen.”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

Twijfelt u nog over een afspraak? Gewoon mailen! Het is geheel vrijblijvend en we hebben heerlijke koffie ☕️

OP DE HOOGTE VAN ALLE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN?

Als ondernemer wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en wat ze voor u als ondernemer en particulier betekenen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van relevante regelgeving en wetwijzigingen.

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077