BELASTINGAANGIFTE

Belastingaangifte

Als ondernemer moet u jaarlijks belastingaangifte doen, ongeacht uw bedrijfsvorm. Denk bijvoorbeeld aan de inkomstenbelasting, omzetbelasting of vennootschapsbelasting. Maar hoe weet u zeker dat u alle fiscale mogelijkheden benut? En betaalt u straks niet een te hoge naheffing? Met dit soort vraagstukken houden wij ons bezig. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen!

Wij optimaliseren uw belastingaangifte

Of u nu ondernemer bent met een BV, VOF of eenmanszaak; u moet jaarlijks een aangifte bij de belastingdienst indienen. Wij verzorgen niet simpelweg de aangifte, maar optimaliseren deze ook. Zo weet u zeker dat u zo min mogelijk belasting betaalt.

  • Hulp ongeacht bedrijfsvorm
  • Optimalisatie van uw aangifte
  • Zo min mogelijk belasting betalen

Met onze hulp bespaart u tijd en inspanning en weet u zeker dat uw aangifte goed verzorgd wordt. U maakt voortaan optimaal gebruik van de geldende fiscale regelingen en u voorkomt naheffingen, aanslagen, rentes of boetes.  Want als ondernemer wilt u niet meer betalen dan noodzakelijk!

Waarom uw belastingaangifte bij OMKB?

Laagdrempelig
Aan direct contact hechten wij waarde. U kunt altijd met vragen over uw belastingaangifte bij ons binnenlopen om onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Uiteraard is dit ook telefonisch mogelijk, zelfs via ons mobiele nummer of via WhatsApp.

Belastingtechnische kennis
We zijn een laagdrempelig boekhoudkantoor, met de expertise van een accountant. Dat betekent dat we op de hoogte zijn van alle ins- en outs omtrent belastingen en er altijd voor zorgen dat u niet meer hoeft te betalen dan nodig is.

Vaste prijs
Bij ons is het geen ‘uurtje factuurtje’ maar een vast bedrag per maand. De (BTW-)aangifte indienen, maken en bespreken, het verzorgen van de inkomstenbelasting; het zijn vaste elementen waar we één prijs voor afspreken. Eerlijk en duidelijk..

U wilt toch ook zorgeloos ondernemen?

Wilt u ook tijd en inspanning besparen en zeker weten dat uw belastingaangifte juist is? Wilt u zeker weten dat u optimaal gebruikmaakt van de geldende fiscale aftrekposten en regelingen? Dan laat u uw belastingaangifte verzorgen door OMKB.

Wij vertellen u graag alles over het uitbesteden van de belastingaangifte en de mogelijkheden die dit u biedt als ondernemer!

Maak direct een afspraak met ons!

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen.”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

Twijfelt u nog over een afspraak? Gewoon mailen! Het is geheel vrijblijvend en we hebben heerlijke koffie ☕️

OP DE HOOGTE VAN ALLE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN?

Als ondernemer wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en wat ze voor u als ondernemer en particulier betekenen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van relevante regelgeving en wetwijzigingen.

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077