ADVIES

Advies

Als ondernemer moet u dagelijks tál van beslissingen nemen. Financieel, belastingtechnisch, maar ook op het gebied van personeel. Dan is het fijn om met iemand te sparren. Iemand met een financiële kijk op ondernemen. Zo weet u zeker dat u weldoordachte beslissingen neemt voor uw bedrijf én uzelf!

Boekhouders, maar dan anders…

Onze naam zegt het al: wij zijn ‘ondernemersondersteuners voor het MKB’. We luisteren, reflecteren en helpen u bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Zijn we dan geen boekhouders? Zeker wel! Maar bedrijfscoach zou ook een goede typering kunnen zijn.

Onze doelstelling?

  • Kritisch meedenken
  • Samen uw doelstellingen realiseren
  • Adviseren als een financiële bedrijfscoach

Kortom: wij geven u tips en adviezen waar u nog niet van op de hoogte was. Kennis delen waarmee we samen een optimale bedrijfsvoering creëren. Dát drijft ons.

Waarom uw advies bij OOMKB?

Laagdrempelig
Aan direct contact hechten wij waarde. U kunt altijd met uw vraagstukken bij ons binnenlopen om ze onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Uiteraard is dit ook telefonisch mogelijk, zelfs via WhatsApp.

Belastingtechnische kennis
We zijn een laagdrempelig boekhoudkantoor, met de expertise van een accountant. Dat betekent dat we op de hoogte zijn van alle ins- en outs omtrent belastingen en ervoor zorgen dat u niet meer hoeft te betalen dan nodig is.

Vaste prijs
Bij ons is het geen ‘uurtje factuurtje’ maar een vast bedrag per maand. Adviessessies, (BTW-)aangiftes indienen, jaarrekeningen samenstellen; het zijn vaste elementen waar we één prijs voor afspreken. Eerlijk en duidelijk.

U wilt toch ook zorgeloos ondernemen?

Wilt u net als onze andere klanten ook het optimale uit uw onderneming halen? Heeft u behoefte aan een betrouwbare sparringpartner en adviseur? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

Wij vertellen u graag hoe we ook u kunnen helpen om uw onderneming optimaal vorm te geven en het uiterste eruit te halen!

Maak direct een afspraak met ons!

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen.”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

Twijfelt u nog over een afspraak? Gewoon mailen! Het is geheel vrijblijvend en we hebben heerlijke koffie ☕️

OP DE HOOGTE VAN ALLE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN?

Als ondernemer wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en wat ze voor u als ondernemer en particulier betekenen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van relevante regelgeving en wetwijzigingen.

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077