Boekhouder Staphorst

Op zoek naar een boekhouder in Staphorst die er speciaal is voor de mkb’er? Wij van Ondernemersondersteuning voor het mkb (OMKB) zijn er dan voor u. Zoals de naam al zegt ondersteunen wij u in uw bedrijfsvoering en zijn we er dus niet uitsluitend om eens per jaar of per drie maanden de cijfers op een rijtje te zetten. Bij ons werken boekhouders die echt met u meedenken en ook proactief van waarde zijn. We zijn oprecht geïnteresseerd in wat er binnen uw bedrijf speelt en denken in oplossingen. Onze boekhouders nabij Staphorst staan altijd voor u klaar.

Afspraak maken

Meer dan boekhouder in Staphorst zouden we onszelf typeren als financieel en fiscaal adviseur. We doen méér dan de boekhouding. Heeft u een eenmalige vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Bel of mail dan naar ons kantoor in Meppel. U kunt ons bereiken via +31 (0)522-745004 en meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl. En wilt u graag eens langskomen? Maak dan even een afspraak, dan nemen we graag alle tijd voor u.

 

Een goede boekhouder in Staphorst levert u geld op

Veel ondernemers nemen een boekhouder in de arm omdat ze nu eenmaal niet zelf de tijd, zin of vaardigheden bezitten om de financiële administratie bij te houden. Zeer begrijpelijk, want het is eenvoudigweg belangrijk dat dit goed gebeurt. Een incomplete boekhouding kan u een hoop onvoorziene kosten opleveren. Vandaar al gauw de gedachte: “dan maar op zoek naar een boekhouder in Staphorst”.

 

Boekhouder Staphorst

 

Ons boekhoudkantoor nabij Staphorst

Wij van OMKB doen het echter anders. We zijn er niet alleen om ieder kwartaal de btw-aangifte voor u te regelen of om aan het eind van het jaar de jaarcijfers op een rijtje te zetten. We zijn er vooral om voor u kansen te signaleren. Kansen als het aankomt op fiscale regelgeving, waardoor u met uw onderneming mogelijk kunt profiteren van belastingvoordelen, die u zelf nooit zou hebben ontdekt. Daarmee verdienen onze boekhouders in Staphorst zichzelf ruimschoots terug. Zo slaat u twee vliegen in één klap: u hoeft zich zelf niet meer druk te maken over de boekhouding en houdt daarmee tijd over voor uzelf én u bespaart mogelijk geld dat u anders klakkeloos aan de Belastingdienst had afgedragen.

 

Besteed uw boekhouding in Staphorst aan ons uit

Door te kiezen voor onze boekhouders in de regio Staphorst creëert u een stukje rust en zekerheid binnen uw bedrijf. Maak daarom eens vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Een goede boekhouder in Staphorst levert u altijd meer op dan dat hij u kost.

 

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077