Boekhouder Amersfoort

Bent u op zoek naar een boekhouder in de omgeving Amersfoort? Dan bent u bij Ondernemersondersteuning voor het MKB aan het juiste adres. Ons boekhoudkantoor in Amersfoort heeft gespecialiseerde boekhouders in dienst die uw administratie van begin tot eind aanpakken! Voor u kan het er soms bij inschieten, maar vergeet niet dat het bijhouden van uw administratie wettelijk verplicht is. Om u tijd en energie te besparen, kunt u terecht bij één van onze boekhouders in Amersfoort. Zij zorgen dat niet alleen uw administratie op orde is, maar dat u ook op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en invloeden. Onze boekhouder in Amersfoort gaat verder dan alleen het bijhouden van uw administratie! Wij streven hierbij naar een persoonlijke benadering waar wij ook in alle tijden met advies klaar zullen staan.

Afspraak maken

 

Verplichte administratie MKB

Als MKB’er krijgt u te maken met verplichte administratie die u moet bijhouden. Hierbij willen wij u ook graag attenderen op het feit dat u uw boekhouding maar liefst 7 jaar moet bewaren. U kunt er daarom voor kiezen om een boekhouder in te huren in Amersfoort, die ervoor zal zorgen dat dit volledig op orde is. Als MKB’er krijgt u onder andere te maken met facturen, bankafschriften, contracten, financiële aantekeningen, kas-administratie, afspraken/agenda, correspondentie, software en databestanden en eventuele rittenregistratie. Ons boekhoudkantoor in Amersfoort heeft deze zaken precies onder ogen, waardoor wij (pro)actief meedenken met uw administratie en bedrijf.

 

Boekhouder Amersfoort

 

Boekhouding uitbesteden

Door uw boekhouding uit te besteden kunt u meer focus leggen op het ondernemen zelf. Hoogstwaarschijnlijk is uw administratie een belangrijk aspect, maar besteed u liever aandacht aan uw eigen specialisme. Hier zorgen wij voor, doordat u uw boekhouding kunt uitbesteden aan een boekhouder in Amersfoort. Dit bespaart u veel tijd en geeft u meer energie. Daarnaast hoeft u zelf de fiscale ontwikkelingen niet bij te houden, dit doen wij maar al te graag! Bij ons boekhoudkantoor staat transparantie en een persoonlijke aanpak voorop. Hierdoor krijgt u alles mee wat wij doen en waar u zich nog meer in kunt ontwikkelen.

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen.”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

Schakel nu uw boekhouder in Amersfoort in!

Twijfel niet langer en schakel nu uw boekhouder in Amersfoort in! Wilt u verzekerd zijn van een waterdichte administratie? Wij hebben voor u de beste boekhouder binnen ons boekhoudkantoor in Amersfoort. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bel naar +31 (0)522 – 74 50 04. Maak nu een afspraak met uw boekhouder in Amersfoort!

 

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

 

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077