Boekhouder

Bent u mkb’er en op zoek naar een boekhouder met wie u een professionele vertrouwensrelatie kunt opbouwen? Een boekhouder die zich écht in uw bedrijf verdiept en verder gaat dan het indienen van uw btw-aangifte of het beheren van uw salarisadministratie? Zoekt u juist een boekhouder die u proactief van advies voorziet, u waarschuwt bij mogelijke risico’s en u inseint bij fiscale mogelijkheden die gloren? Neem dan contact op met Ondernemersondersteuning voor het MKB (OMBK). Bel vrijblijvend naar +31 (0)522-745004 of stuur een e-mail naar meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl.

 

De voordelen van een boekhouder

Vooropgesteld: het is niet verplicht om gebruik te maken van een boekhouder. Wanneer u zelf een goed fiscaal en financieel inzicht heeft en bovendien de tijd wilt nemen voor uw administratie, kunt u dit ook zelf doen. In dit laatste schuilt echter de meerwaarde van een boekhouder. Waar u denkt het goed te doen, weet uw boekhouder het zeker. Bovendien is het doen van de boekhouding zijn/haar dagelijkse kost, waardoor het een boekhouder aanzienlijk minder tijd kost dan u. De vrije tijd die u hierdoor overhoudt en het veilige gevoel dat u zich niet druk hoeft te maken of de administratie wel in orde is, zorgt voor rust.

Daarnaast is het werk van de boekhouder geen kwestie van “u vraagt, wij draaien”. Tenminste, niet wanneer u uw administratie door ons boekhoudkantoor laat doen. Een goede boekhouder verdient zichzelf namelijk terug met adviezen. Adviezen op het gebied van belastingregels en financiële bedrijfsvoering die u een hoop voordeel kunnen opleveren. U bent dus minder tijd kwijt aan uw administratie en verdient er ook nog eens aan.

 

Wat kunnen onze boekhouders voor u betekenen?

Wij hebben onze diensten onderverdeeld in vijf categorieën: financiële administratie, salarisadministratie, jaarrekeningen opstellen, belastingaangifte en advies. Concreet houdt dat in dat u uw volledige administratie aan ons kunt uitbesteden, maar ook kunt kiezen voor afzonderlijke diensten. Zo kunnen we uw facturen opstellen, debiteurenadministratie bijhouden, contracten opstellen, uw inkomstenbelasting regelen en u, zoals gezegd, op diverse vlakken van advies voorzien. Bekijk hier onze verschillende diensten.

 

Over ons boekhoudkantoor

Ons boekhoudkantoor is gevestigd in Meppel, op de grens van Zuidwest-Drenthe en Overijssel. Het werd opgericht door Gert Jan Teerling, met de intentie er specifiek te zijn voor de mkb’er. De mkb’er praat immers over zijn eigen geld en dat geeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De mkb’er is ook oprecht geïnteresseerd in goedbedoelde adviezen, omdat het hem of haar direct voordeel op kan leveren. Wat voor ons belangrijk is dat we als boekhouder met u samenwerken en niet, zoals bij grote bedrijven vaak het geval is, de partij zijn die eens per jaar de cijfertjes regelt. Bij ons treft u telkens een bekend gezicht en verdiepen we ons écht in uw onderneming. Dat maakt OMKB hét boekhoudkantoor voor de mkb’er.

 

Neem contact op met een boekhouder van OMKB

Wilt u gebruikmaken van onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? Dus bent u ondernemer en zoekt u een boekhouder regio Meppel, Staphorst, Steenwijk of Amersfoort? Kies dan voor OOMKB! Wij maken graag in een vrijblijvend gesprek kennis met u!

 

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

 

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077