Administratiekantoor in Meppel gezocht?

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Meppel dat voor u de financiële administratie kan verzorgen? Een kantoor dat verder kijkt dan de cijfertjes en écht met u meedenkt? Kies dan voor Ondernemersondersteuning voor het mkb. Wij vertellen u graag wie wij zijn!

Afspraak maken

Een allround administratiekantoor in Meppel

U heeft als ondernemer natuurlijk talloze ideeën over wat u met uw bedrijf wilt bereiken en het liefst bent u hier de hele dag mee bezig. Logisch; uw bedrijf is uw passie en u bent niet voor niets ondernemer geworden! Helaas werkt het in de praktijk niet altijd zo. Een relatief groot deel van uw – toch al kostbare – tijd wordt opgeslokt door allerlei randzaken, zoals de administratie. Komt dit u bekend voor en wilt u hier iets aan doen? Ondernemersondersteuning voor het mkb is een laagdrempelig administratiekantoor in Meppel waar u met al uw vragen terecht kunt. Benieuwd wat wij allemaal voor u als mkb’er kunnen betekenen? Wij vertellen het u graag!

Een administratiekantoor in Meppel met hart voor het mkb

Wij zijn een administratiekantoor in Meppel met een passie voor het ondersteunen van ondernemingen binnen het midden- en kleinbedrijf. Waarom? Omdat het persoonlijke aspect hierbij een grote rol speelt. Als kleine ondernemer steekt u uw ziel en zaligheid in uw bedrijf, praat u over uw eigen geld en bent u zich daarom waarschijnlijk extra bewust van het belang om uw zaken goed geregeld te hebben.

Daarnaast liggen er vaak nog veel kansen voor ondernemers, waar u zich wellicht helemaal niet bewust van bent. Dat valt goed voor te stellen: u hebt immers wel wat anders aan uw hoofd, namelijk het runnen van uw bedrijf! Bij ons administratiekantoor in Meppel begrijpen we dat u niet de tijd hebt om u te verdiepen in allerlei nieuwe fiscale regelingen. En juist dán is het belangrijk om een betrouwbare partij in te schakelen die hierbij ondersteunt en adviseert. Ons administratiekantoor in Meppel is zo’n partij. Wij willen ondernemers écht verder helpen!

 

Administratiekantoor Meppel

Kosten besparen? Besteed de administratie uit aan OMKB!

Omdat wij uitsluitend cliënten bedienen binnen het midden- en kleinbedrijf, weten we precies waar u als ondernemer tegenaan loopt en welke oplossing hier het best bij past. Maar dat is niet het enige voordeel van ons administratiekantoor in Meppel. Wat u mogelijk nog niet wist is dat een administratiekantoor ook op financieel gebied een stuk aantrekkelijker is dan een accountant.

Helaas zien we nog regelmatig dat mkb’ers te veel betalen voor een dure accountant, terwijl u voor dezelfde dienstverlening bij een administratiekantoor terecht kunt. Door constant voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen en zoveel mogelijk processen te automatiseren zijn wij als administratiekantoor in Meppel al gauw zo’n vijftig procent goedkoper dan een regulier accountantskantoor. Bovendien maken wij gebruik van abonnementen met een vaste prijs, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wel zo fijn!

Waarvoor kunt u bij ons precies terecht?

Zoals gezegd is Ondernemersondersteuning voor het mkb een allround administratiekantoor in Meppel. Dat wil zeggen dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor het uitbesteden van uw financiële administratie. Ook wanneer u een partij zoekt die voor u de salarishuishouding kan bijhouden, zijn wij graag uw partner. Tevens stellen we graag voor u uw jaarrekening op, denken we op basis hiervan met u mee in kansen voor het nieuwe jaar en doen we voor u de belastingaangifte. En tot slot zijn we er natuurlijk ‘gewoon’ voor advies. U kunt ons altijd bellen of gewoon binnenlopen bij ons administratiekantoor in Meppel. Laagdrempelig contact is wat ons kenmerkt.

“Het laagdrempelige karakter en de no-nonsensecultuur bij OMKB ervaar ik als zeer prettig. Ik merk dat ze op fiscaal gebied altijd up-to-date zijn en dat geeft mij veel vertrouwen.”

Lucas Bloemberg Hovenier – Staphorst

Ook de hulp inschakelen van ons administratiekantoor in Meppel?

Dus, bent u op zoek naar een betaalbaar, laagdrempelig administratiekantoor in Meppel? Dan is OMKB dé partij voor u! Kom gauw eens bij ons langs om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen, bel ons op +31 (0)522-745004 of stuur een e-mail naar meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl. Administratiekantoor OMKB in Meppel is er ook voor u. Juíst voor u!

 

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077