Accountant Steenwijk

Een accountant in Steenwijk inschakelen? Een accountantskantoor dat verstand heeft van het MKB en er écht is voor de ondernemer? Dan bent u bij Ondernemersondersteuning voor het MKB (OMKB) aan het juiste adres. Van het opstellen van uw jaarrekening of het helpen met uw belastingaangifte, wij staan voor u klaar! En denkt u bij een accountant in Steenwijk aan hoge tarieven? Dan kent u ons nog niet. Wij presenteren ons niet als accountantskantoor, maar als administratiekantoor.

De accountant nabij Steenwijk voor het MKB

Bij een accountant in Steenwijk denkt u al snel aan diensten als het opstellen van een jaarrekening, helpen bij de belastingaangifte of het voorzien van financiële informatie. Maar bij Ondernemersondersteuning voor het MKB gaan wij verder dan de term accountant. Wij noemen onszelf liever een laagdrempelig administratiekantoor met hart voor het midden- en kleinbedrijf. Misschien vraagt u zich nu af: Zijn jullie dan het juiste accountantskantoor nabij Steenwijk voor mij? Ja, dat zijn wij. Maar dan tegen een betaalbaar tarief en een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat u als MKB’er uw ziel en zaligheid in het bedrijf heeft zitten. Waarschijnlijk is een groot deel ook nog eens uw eigen geld. Wij zijn ons hiervan bewust. Als betrouwbare accountant nabij Steenwijk is het ons doel om u écht verder te helpen.

De voordelen van ons accountantskantoor nabij Steenwijk

Ons accountantskantoor nabij Steenwijk bestaat niet louter uit accountants. Sterker nog, enkel onze oprichter mag deze titel dragen. Ons team bestaan uit diverse financiële specialisten. U kunt bij ons terecht voor onder andere het uitbesteden van salarisadministratie, financiële administratie en het regelen van uw belastingaangifte. Heeft u vragen over andere financiële diensten? Vraag het ons gerust!

Geen accountants, maar wél dezelfde kwaliteit?

Als accountant nabij Steenwijk kunnen wij u kwaliteit garanderen. Hoe wij dat doen? Ons lidmaatschap van de NOAB en onze samenwerking met Fiscount bewijzen dat. Maar vergeet vooral de enthousiaste reviews van onze klanten niet. Hier hechten wij het meeste waarde aan. Daarom kiezen wij er bewust voor om ons als administratie- en advieskantoor te presenteren, en niet als accountantskantoor.

Een accountant nabij Steenwijk inschakelen?

Schakel onze accountants in als u opzoek bent naar een financiële sparringpartner die voor u het verschil kan maken. Ons accountantskantoor nabij Steenwijk wordt geleid door accountant Gert Jan Teerling. Wilt u een afspraak maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek op ons administratiekantoor in Meppel.


 

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077