Accountant Meppel

Bent u op zoek naar een accountant in Meppel? Of bent u voornamelijk op zoek naar een partij die uw financiële en fiscale zaken netjes regelt én verstand heeft van het mkb? Tussen die twee zit stiekem nogal een verschil. Bij Ondernemersondersteuning voor het mkb (OMKB) helpen we u met financieel en fiscaal advies en nemen we graag uw administratie uit handen. Ook stellen we voor u de jaarrekening op, controleren deze of helpen u met uw belastingaangifte. En dat zonder de hoge tarieven te hoeven rekenen die het gemiddelde accountantskantoor in Meppel rekent. We leggen u hieronder graag uit hoe dit precies zit en waarom een accountant in Meppel voor u wellicht niet bij voorbaat de beste keuze is!

Afspraak maken

Wat wordt het: een boekhouder of accountant in Meppel?

Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf in Meppel en omgeving heeft u waarschijnlijk regelmatig ondersteuning en advies nodig bij uw administratie. Tijd voor een accountant, zou u denken. Waarschijnlijk heeft u daarom al meermaals online gezocht naar ‘accountant Meppel’. Maar wist u dat een boekhouder of administratiekantoor voor u als mkb-ondernemer vaak een veel aantrekkelijkere keuze is? Bij OMKB zijn we een combinatie van beide. Als mkb-specialist bieden we grotendeels dezelfde diensten als een accountant: we verzorgen uw belastingaangiftes, geven deskundig advies op maat, maken uw jaarcijfers compleet en zijn altijd op de hoogte van de actuele regelgeving. Maar wat is dan precies het verschil tussen ons en een accountant? Dat leggen we hieronder graag uit.

 

Het verschil tussen een administratiekantoor en een accountant

Van een accountant wordt vaak gedacht dat deze beter opgeleid en gekwalificeerd is dan een boekhouder of administrateur. Dit komt omdat het boekhouderschap, in tegenstelling tot de accountancy, geen beschermd beroep is. Dit is meteen het belangrijkste verschil tussen een accountant in Meppel en ons administratiekantoor, dat overigens geleid wordt door een erkend accountant. Bij een accountantskantoor werken echter uitsluitend dure accountants, waardoor er hoge tarieven gerekend worden, vaak op basis van nacalculatie en daarmee weinig transparant. Bij OMKB hebben we ervoor gekozen om dit anders te doen. Wij presenteren ons bewust als administratie- en advieskantoor in plaats van als accountant in Meppel en hanteren vaste, gunstige prijzen voor onze diensten. Dit doen we omdat we laagdrempelig willen blijven en de prijs voor onze cliënten binnen het mkb betaalbaar willen houden.

 

Heeft u écht een accountant in Meppel nodig?

Wat ons betreft hebben de meeste mkb’ers geen dure accountant nodig. Deze werken in de regel vooral voor grote bedrijven, met een ingewikkelde jaarrekening, aandeelhouders en andere complicerende factoren. Ze beschikken over een hoop specialistische kennis, waarvan u als relatief kleine ondernemer helemaal geen gebruik van hoeft te maken. U betaalt er echter wel voor. Zonde, vinden wij bij OMKB. Daarom luidt ons advies: kies niet voor een accountant in Meppel, maar kies voor OMKB. Het bespaart u veel geld en u krijgt gewoon de service die u van een financieel en fiscaal specialist mag verwachten!

 

Accountant Meppel

 

Geen accountant in Meppel, wél uw vraagbaak en sparringpartner

U denkt misschien: interessant allemaal, maar kunnen ze mij ook dezelfde kwaliteit bieden als een accountant? Zijn ze net zo goed op de hoogte en weten ze wat er speelt op het gebied van belastingen, aftrekposten en speciale regelingen? Logische vragen, want als mkb’er weet u als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken met een betrouwbare partij. U neemt geen onnodige risico’s en gaat niet zomaar met iedereen in zee.

 

Erkend NOAB-lid

Om u ervan te verzekeren dat we dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid bieden als een accountant in Meppel zijn wij lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). De NOAB bewaakt de kwaliteit van ons werk en zorgt dat we altijd up-to-date blijven dankzij de juiste bijscholing. Naast ons NOAB-lidmaatschap hebben wij ook een samenwerking met Fiscount, hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche. Hierdoor kunnen we heel makkelijk de hulp inroepen van een specialist als dat in bijzondere gevallen nodig is. Zo weet u zeker dat het áltijd goed komt als u kiest voor OMKB!

 

Neem contact op met Gert Jan Teerling in Meppel

Ons kantoor in Meppel wordt geleid door Gert Jan Teerling. Hij stuurt een team aan van fiscalisten, boekhouders en andere financieel experts die dagelijks voor u klaarstaan. Bent u dus ondernemer en wilt u uw financiële of salarisadministratie uitbesteden, uw jaarrekening laten controleren, uw belastingaangifte laten doen of kunt u ‘gewoon’ financieel of fiscaal advies gebruiken? Kies dan voor OMKB! Wij maken graag in een vrijblijvend gesprek kennis met u. Neem dus gauw op met ons administratie- en accountantskantoor in Meppel!

 

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077