Accountant

Bent u op zoek naar een betrouwbare accountant voor het controleren van uw jaarcijfers? Een accountant die u gevraagd en ongevraagd voorziet van adviezen op fiscaal en financieel vlak? En bovenal een accountant die er speciaal is voor u als MKB-ondernemer? Neem dan gauw contact met ons op. Wij van Ondernemersondersteuning voor het MKB (OMKB) zijn er voor u. Alleen voor u.

Wat wij als accountant voor u kunnen betekenen

Een accountant is er in de eerste plaats voor het controleren van uw jaarrekening. Zo weet u zeker dat uw financiële situatie inderdaad is zoals u dit in de jaarrekening heeft opgesteld. Maar niet alleen u zelf. Ook (potentiële) investeerders en financiers hechten waarde aan een accountantsverklaring onder uw jaarrekening. Zo hebben zij de zekerheid met een financieel gezonde partij in zee te gaan.

Naast het controleren kunnen wij ook de jaarrekening voor u opstellen. Dat geldt natuurlijk ook voor kwartaalcijfers en andere financiële documenten. Bovendien voorzien we u advies op fiscaal en financieel vlak. Vaak zijn er fiscale mogelijkheden waarvan ondernemers geen weet hebben, maar waar zij financieel flink kunnen profiteren. Wij helpen u op deze manier het maximale uit uw onderneming te halen.

Méér dan accountancy

Maar bij ons werken niet alleen accountants. Sterker nog, enkel onze oprichter Gert Jan Teerling draagt deze titel. Hij leidt een team van ervaren specialisten op het vlak van financieel advies, documentatie en administratie. Zo kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van uw financiële administratie en uw salarisadministratie en regelen we uw belastingaangifte.

Dit zijn allemaal taken die niet per se door een beëdigd accountant uitgevoerd hoeven worden, maar uitstekend gedaan kunnen worden door onze boekhouders en financieel specialisten. Wij zijn dan ook geen accountantskantoor, maar veeleer een financieel ondersteuningsbureau. Voor u is het dan ook voordelig om uw administratieve taken aan ons uit te besteden in plaats van aan een accountantskantoor, dat in de regel fiks hogere tarieven hanteert voor haar dienstverlening.

Neem contact op of bezoek ons gratis inloopspreekuur

Heeft u een administratieve of fiscale kwestie die u graag aan ons wilt voorleggen? Dan nodigen wij u van harte uit om op woensdagavond langs te komen op ons gratis spreekuur. Via ons e-mailadres meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl kunt u zich hiervoor aanmelden. Wilt u gebruikmaken van onze diensten als accountant of boekhouder? Belt u dan naar +31 (0)522-745004 of stuur ons een e-mail. Onze accountant staat u graag te woord en denkt met u mee!

Dus bent u ondernemer en zoekt u een boekhouder met de kwaliteit van een accountant in de regio Meppel, Staphorst of Steenwijk? Kies dan voor OOMKB! Wij maken graag in een vrijblijvend gesprek kennis met u!

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077