Accountant

Bent u op zoek naar een betrouwbare accountant voor het controleren van uw jaarcijfers? Een accountant die u gevraagd en ongevraagd voorziet van adviezen op fiscaal en financieel vlak? En bovenal een accountant die er speciaal is voor u als MKB-ondernemer? Heeft u dan wel eens gedacht aan een alternatief? En weet u het verschil tussen een accountant en een boekhouder? Wij leggen u graag uit waarom wij als administratiekantoor u hetzelfde kunnen bieden als een accountantskantoor. Wij van Ondernemersondersteuning voor het MKB (OMKB) zijn er voor u. Alleen voor u.

Zoek ik een administratiekantoor of écht een accountant?

Bij ons administratiekantoor werken geen accountants. Maar u kunt bij ons wel terecht voor het uitbesteden van uw financiële administratie, uw salarisadministratie en het regelen van uw belastingaangifte. Dit zijn allemaal taken die niet per se door een beëdigd accountant uitgevoerd hoeven worden, maar uitstekend gedaan kunnen worden door onze boekhouders en financieel specialisten. Wij zijn dan ook geen accountantskantoor, maar veeleer een financieel ondersteuningsbureau. Voor u is het dan ook voordelig om uw administratieve taken aan ons uit te besteden in plaats van aan een accountantskantoor, dat in de regel fiks hogere tarieven hanteert voor haar dienstverlening.

Neem contact op of bezoek ons gratis inloopspreekuur

Heeft u een administratieve of fiscale kwestie die u graag aan ons wilt voorleggen? Dan nodigen wij u van harte uit om op woensdagavond langs te komen op ons gratis spreekuur. Via ons e-mailadres meppel@ondernemersondersteuningmkb.nl kunt u zich hiervoor aanmelden. Wilt u gebruikmaken van onze diensten als boekhouder? Belt u dan naar +31 (0)522-745004 of stuur ons een e-mail. Onze boekhouder staat u graag te woord en denkt met u mee!

Dus bent u ondernemer en zoekt u een boekhouder met de kwaliteit van een accountant in de regio Meppel, Staphorst of Steenwijk? Kies dan voor OOMKB! Wij maken graag in een vrijblijvend gesprek kennis met u!

 

Maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken

 

Hebt u een vraag?

Voeg mijn onderstaande nummer toe aan uw telefoonlijst en stel mij uw vraag via Whatsapp.

06-50276077